Palvelu Makasiini Oy on
Ylivieskan vanhin rautakauppa

Palvelu Makasiini Oy on Ylivieskan vanhin rautakauppa, olemme toimineet jo vuodesta 1985 alkaen.

Olemme luotettava kumppani!

 luotettava kumppani

Kuva yrityksen perustamisvuodelta 1985.

Kuva yrityksen perustamisvuodelta 1985. Kuvassa yrityksen perustajat Paavo, Leo ja Rauno sekä työntekijä Hannu. (vasemmalta Paavo, Hannu, Leo ja Rauno). Yrityksen ensimmäinen toimipiste oli Korjaamontiellä,
joka on vielä nykyäänkin varastokäytössä.

Yrityksen alkuvuodet

Yrityksen perustivat Leo Metsälä, Paavo Saviluoto ja Rauno Lampela. Yritystoiminta alkoi 390m² tiloissa Korjaamontiellä. Vuonna 1988 yritys osti Ylivieskan kaupungilta tontin Tulolantien varresta, johon rakensi yhteensä 1750m² tilat.

Vuonna 1991 tehdyn laajennuksen jälkeen kokonaispinta-alaksi tuli lähes 3000m². Silloin valmistuneissa tiloissa yritys toimii edelleen.


Kuva Korjaamontieltä.

Kuva Korjaamontieltä, jossa Makasiinin kalusto tyylikkäästi rivissä.

 Kuva vuodelta 1988.

Kuva vuodelta 1988. Tontti on ostettu Tulolantien varresta ja valmistelut uuden myymälän rakentamiseen ovat alkaneet. Kuvassa Veli-Pekka on päässyt aloittamaan alueen raivaustyöt.

Kuva vuodelta 1989.

Kuva vuodelta 1989. Uudet nykyaikaiset myymälätilat ovat valmistumassa.

Kuva vuodelta 1994.

Kuva vuodelta 1994. Suomessa ja Palvelu makasiinissa elettiin kovia aikoja. Devalvaatiosta oli selvitty ja tulevaisuuden suunnittelu on käynnissä. Kuvassa omistajat Leo ja Paavo.

2000-luvulle itsenäisenä erikoisliikkeenä

Palvelu Makasiini toimi Rautia- ketjussa aina 2000- luvun alkuun asti, jonka jälkeen on jatkanut toimintaa itsenäisesti. Yrityksemme toiminnan painopiste on siirtynyt vuosikymmenten aikana enemmän tukkuliikkeestä palvelevaksi erikoisliikkeeksi.

Merkittävimmät asiakkaamme ovat kodinrakentajat, suuremmat rakennusliikkeet, julkiset yhteisöt sekä teollisuus. Toimintamme nojaa ammattitaitoiseen ja motivoituneeseen henkilökuntaan sekä hyviin toimittaja suhteisiin.


Ota yhteyttä!