unelmien kodit valmistuu trombikujalle

hyvää vauhtia

AS OY YLIVIESKAN HURRIKAANI


Nyt päästään jo sisäpintoihin

Työmaa etenee ammattilaisten käsissä hyvää vauhtia. Pintamateriaalit on maaliskuun lopussa asiakkaiden kanssa valittu ja ensi viikolla alkaa pohjatöiden valmistelu. Laattatoimitukset toteutuu viikolla 18 ja seuraavalle viikolle on suunniteltu kattopaneeleiden toimitukset.


Kohta alkaa pinnat muodostumaan.

me hoidamme TROMBIKUJALLE RAKENTEILLA OLEVAN as oy ylivieskan hurrikaanin sisustusarkkitehtipalvelut sekä pintamateriaalit

Kaarron Rakennus Oy ja Jaloa Oy ovat tehneet yhteystyösopimuksen Trombikujalle rakennettavan AS OY Hurrikaanin sisustusarkkitehtisuunnittelusta sekä pintamateriaaleista.


Asunnon ostaja saa ammattilaisen kanssa suunnitella pinnat tulevaan kotiin. Suunnittelun pohjaksi laadimme kolme vaihtoehtoa. Ostaja voi halutessaan valita pintamateriaalit suoraan näistä vaihtoehdoista tai muokata suunnitelmaa haluamaansa suuntaan.


MEILLE ON TÄRKEÄÄ, ETTÄ TULEVA KOTI TUNTUU KODILTA!


huoneistokeskus ylivieska hoitaa asuntojen myynnin

Asunto Oy Ylivieskan Hurrikaani rakennetaan keskeiselle sijainnille Savarin palveluiden läheisyyteen. Rakennustyöt alkaneet 10/2021. Tässä nykyaikaisesssa kaukolämpötaloyhtiössä on 11 asuinhuoneistoa. Kaksioita, kolmioita ja kaksi tilavaa neliötä. Kaikille asunnoille kuuluu autokatospaikat ja kiinteistölle vedetään valokuitu. Asunnot on hyvin varusteltuja ja niissä on oikein toimivat pohjaratkaisut. Ole yhteydessä ja varaa oma asuntosi. Rakennustapaseloste ja lisätiedot toimistoltamme!
Katso lisää

Suunnitellaan yhdessä kotisi!

Iida huolehtii vuosien kokemuksella ja erittäin taitavalla otteella, että sinulle löytyy mieluisat pintamateriaalit. Tulevaan kotiin valitaan mm. lattiamateriaali ja pesuhuoneisiin laatat sekä mahdollisten tehosteseinien tapetit.Iida Nivala

Sisustusarkkitehti (SIO) +358 44 705 1763 iida.nivala@palvelumakasiini.fi


Ota yhteyttä!